Buedi Bea, intuitív energiagyógyász vagyok.

Magamat úgy jellemezném mint útmutató és kísérő, támogató partner a klienseim számára, akik a maximális egészségüket (test, szellem, lélek egyensúly) és korlátok nélküli életminőségüket szeretnék élvezni. Empátiával, tisztelettel, bizalommal és türelemmel fordulok mindenkihez, akit hozzám sodor a sors, hiszem, hogy egyetlen találkozás sem véletlen.

Az univerzális tudás elmélyítése és szellemi továbbfejlesztése céljából folyamatosan továbbképzem magam. Ez megadja nekem a lehetőséget arra, hogy a klienseimet minden életszakaszban optimálisan támogatni és sikeresen kísérni tudjam. Elragadtatásom és szenvedélyem folyamatosan nő, mivel naponta átélhetem a klienseim gyógyulását és regenerálódását az öngyógyító erők aktiválásán keresztül (spontán gyógyulások is). Saját – a nyugati orvoslás szempontból gyógyíthatatlannak minősített – betegségeimen keresztül (mint pl. súlyos gerincferdülés, pajzsmirígybetegségek, Morbus Menière, stb.) én is megtapasztalhattam a testemen, milyen lenyűgözően működik az öngyógyítás gyógyszerek nélkül.

Tehetségem felfedezésével az energiamunkámban és elhivatottságom továbbfejlesztésében két mentor nyújtott számomra óriási segítséget:

Ez a két docens volt az, aki a bennem rejlő lehetőségeket felismerte és megnyitották számomra az ajtókat ebbe az új dimenzióba. Nekik és a többi mentoromnak is, akik elkísértek és kísérnek éppúgy a privát- mint a hivatásbeli utamon, szívből köszönöm!Sikereim aránya nagyon magas. A pozitív változás legfontosabb előfeltétele, hogy a kliens készen álljon a gyógyulásra. Én is kötelességemnek érzem, hogy minden erőmmel, tudásommal a lehető leghatékonyabban segítségükre legyek.Szent-Györgyi Albert, az orvostudomány Nobel-díjasa szerint: ”A sejt egy energiával hajtott gép. Ezért vizsgálhatjuk anyagként, de energiaként is. A miénket megelőző minden korábbi kultúrában és gyógyító hagyományban a gyógyítást az energia mozgósításával valósították meg.”

Szeretettel: Bea Buedi

Életrajzi adatok röviden
  • Született 1980. 10. 18-án Miskolcon

  • Érettségi 2000-ben

Azóta számos képzésen és továbbképzésen vettem részt coaching, alternatív és energiagyógyászat területeken, valamint a legkülönbözőbb természetgyógyászati, pszichológiai és tanácsadói módszerekből, mint:

  • Alkalmazott, professzionális és spirituális kineziológia (Alexander Reichl, Vitalzentrum, DE-Neumarkt i.d.OPf.)

  • Akademia Teljeskörű holisztikus és energetikai képzés és a test, lélek és szellem terápiás gyógyítása (Aleksey Sokolov, DE-Nürnberg)

  • Mátrix kvantumgyógyászat (Heilakademie Walbert & Lang, DE-München)

  • ThetaHealing® konzulens Vianna Stibal (Arikatas Lurtz, DE-Lindau)

  • okleveles holisztikus természetgyógyász terapeuta (Schule für Naturheilpraxis, AT-Dornbirn)

  • Access Bars®

  • saját praxis és coaching CH-Grabs-ban 2014 óta