Fehér Lilla vagyok, tisztánlátó, Univerzum tolmácsa, rejtett képesség fejlesztő.

Nem is az a lényeg, hogy Ki vagyok, vagy milyen képességem van!
Az sokkal fontosabb, hogy mit tudok adni és milyen változásokat tudok Neked hozni az életedben.
Sokszor elég a változáshoz pár gondolat, jó szó, útmutatás.
Bármilyen bajban vagy, vagy kilátástalannak látod a helyzeted, ne feled Soha nincs lehetetlen.
18 évvel ezelőtt ismertem meg ezt a csodás világot és ezt szeretném Nektek bemutatni.
Isten mindenhol csodát tud tenni, ott ahol ember már nem képes.
Amikor tiszta szívből, önzetlenül kérünk tőle valamit, mindig meghallgatásra kerül és beteljesül a kérésed.
Leszületési feladatom, hogy megtanítsam az embereket a

1. Szeretetre
2. Isten és az Égi világ kapcsolatára
3. Hit erejére

Mikor érdemes hozzám fordulni:

• elakadtál az élet bármely területén (párkapcsolat, család, anyagi, egészség, jogi) kiszeretnéd deríteni az okát és a megoldását
• megszeretnéd ismerni az Égi-Univerzum világot
• kíváncsi vagy az előző életekre, hogy ki vagy valójában
• fejlődni, tanulni szeretnél

Mindig Te vagy a kiindulópont és ha változást szeretnél elérni, akkor saját magadon kell változtatni.
Amikor Te hajlandó vagy változni, a körülmények és az emberek is változnak körülötted.
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, és szeresd magad!
NEM A KÜLSŐD HATÁROZZA MEG A BELSŐ ÉNED, LELKI VILÁGOD! ÉREZD JÓL MAGAD A BŐRÖDBEN, TALÁLD MEG A HARMÓNIÁT ÉS BOLDOG LESZEL.


Buedi Bea, intuitív energiagyógyász vagyok.

Magamat úgy jellemezném mint útmutató és kísérő, támogató partner a klienseim számára, akik a maximális egészségüket (test, szellem, lélek egyensúly) és korlátok nélküli életminőségüket szeretnék élvezni. Empátiával, tisztelettel, bizalommal és türelemmel fordulok mindenkihez, akit hozzám sodor a sors, hiszem, hogy egyetlen találkozás sem véletlen.

Az univerzális tudás elmélyítése és szellemi továbbfejlesztése céljából folyamatosan továbbképzem magam. Ez megadja nekem a lehetőséget arra, hogy a klienseimet minden életszakaszban optimálisan támogatni és sikeresen kísérni tudjam. Elragadtatásom és szenvedélyem folyamatosan nő, mivel naponta átélhetem a klienseim gyógyulását és regenerálódását az öngyógyító erők aktiválásán keresztül (spontán gyógyulások is). Saját – a nyugati orvoslás szempontból gyógyíthatatlannak minősített – betegségeimen keresztül (mint pl. súlyos gerincferdülés, pajzsmirígybetegségek, Morbus Menière, stb.) én is megtapasztalhattam a testemen, milyen lenyűgözően működik az öngyógyítás gyógyszerek nélkül.

Tehetségem felfedezésével az energiamunkámban és elhivatottságom továbbfejlesztésében két mentor nyújtott számomra óriási segítséget:

Aleksey Sokolov, Extrasens ®

Alexander Reichl, a kineziológia úttörője Németországban 1983 óta

Ez a két docens volt az, aki a bennem rejlő lehetőségeket felismerte és megnyitották számomra az ajtókat ebbe az új dimenzióba. Nekik és a többi mentoromnak is, akik elkísértek és kísérnek éppúgy a privát- mint a hivatásbeli utamon, szívből köszönöm!Sikereim aránya nagyon magas. A pozitív változás legfontosabb előfeltétele, hogy a kliens készen álljon a gyógyulásra. Én is kötelességemnek érzem, hogy minden erőmmel, tudásommal a lehető leghatékonyabban segítségükre legyek.Szent-Györgyi Albert, az orvostudomány Nobel-díjasa szerint: ”A sejt egy energiával hajtott gép. Ezért vizsgálhatjuk anyagként, de energiaként is. A miénket megelőző minden korábbi kultúrában és gyógyító hagyományban a gyógyítást az energia mozgósításával valósították meg.”

Szeretettel: Bea Buedi

ÉLETRAJZI ADATOK RÖVIDEN

Született 1980. 10. 18-án Miskolcon

Érettségi 2000-ben

Azóta számos képzésen és továbbképzésen vettem részt coaching, alternatív és energiagyógyászat területeken, valamint a legkülönbözőbb természetgyógyászati, pszichológiai és tanácsadói módszerekből, mint:

Alkalmazott, professzionális és spirituális kineziológia (Alexander Reichl, Vitalzentrum, DE-Neumarkt i.d.OPf.)

Akademia Teljeskörű holisztikus és energetikai képzés és a test, lélek és szellem terápiás gyógyítása (Aleksey Sokolov, DE-Nürnberg)

Mátrix kvantumgyógyászat (Heilakademie Walbert & Lang, DE-München)

ThetaHealing® konzulens Vianna Stibal (Arikatas Lurtz, DE-Lindau)

okleveles holisztikus természetgyógyász terapeuta (Schule für Naturheilpraxis, AT-Dornbirn)

Access Bars®

saját praxis és coaching CH-Grabs-ban 2014 óta


Vécsey Melinda, metafizikai előadó vagyok.

A JÓISTEN megbízásából születtem újra le a Földre. Feladatom, hogy az embereket segítsem a felemelkedésben. Bejártam azt a Lélek fejlődési utat, amelyet az emberiségnek szükséges bejárnia. Minden földi leszületés által a Lélek fejlődik. Feladatom, hogy bemutassam az embereknek a saját példámon keresztül a Lélek fejlődési útját. A Sorsfordítói Napokon továbbá segítem az útjukat keresőket a Test-Lélek-Szellem tökéletes megtisztulásában égi közreműködéssel, illetve bemutatom a JÓISTEN csodálatos Univerzumát és a csodálatos Földi világot. Segítem az útjukat keresőket tanulásban, fejlődésben égi segítséggel. A Sorsfordítói Napokon megtanítom a tökéletes manifesztációt, amely segítségével minden körülmény sikeresen megváltoztatható. A JÓISTEN megbízásából bemutatom az égi világ működését, illetve egy különleges, csodálatos világot az Univerzumból.