Lélek gyógyítás

A lélek halhatatlan. Minden egyes leszületéssel testet ölt. Földi élete által fejlődik. A fejlődés által bizony sérüléseket is elszenved. Ezért is fontos a lélek megtisztítása. A lélek gyógyítása elengedhetetlen része a fejlődésnek. Ha a lelkünk nincs rendben nem tudunk haladni sorsunk útján. Lelkünk sérülései akadályokat gördít életünk minden területén. A lélekgyógyítás alapja, hogy a lelki sérülésektől megtisztítson bennünket. A Lélek gyógyítás több szinten történik. Egyrészről a Lélek burok, amelyben az adott fizikai élet sérülései találhatók kerül letisztításra, amelyet ebben a földi életünkben történt megtapasztalások által kerülnek lelkünkbe. Maga a Mag, vagyis a Lélek, amely halhatatlan, az előző életek lenyomatait hordozza magában. Ezeket a lenyomatokat égi segítség által tudjuk megtisztítani. A Lélek részünk, amely halhatatlan és örök sosem változik csak erősödik. A lenyomatok nem tesznek kárt benne. Viszont a sérelmek, amelyek a Lelket érték lenyomatként rögzülnek. Ezeket a sérüléseket tökéletesen meg lehet tisztítani. A Lélek fejlődéshez nagyon fontos, hogy ezek a sérülések megszűnjenek. A Lélek burka az adott fizikai léttel kapcsolódik a Lélekhez. A Lélek burok csak és kizárólag fizikai létünk alatt kapcsolódik a Lélekhez. Amikor elhagyjuk a fizikai világot a Lélekburok leválik a Lélekről és csak a Lelkünk tér vissza az örök létbe. Minden egyes testetöltéskor új Lélekburok kapcsolódik Lelkünkhöz. Nagyon fontos, hogy Lelkünk minden fizikai életünk befejeztével megtisztuljon. Lelkünk fejlődése során nem csak erősödik, fejlődik, hanem egy-egy új testetöltéssel folyamatosan változik. Ezek a változások nagyon szükségesek a Lélek fejlődéséhez.

Energiagyógyítás, blokkoldás

Az emberi test energetikai térhálóval rendelkezik. Ezeknek a sérülései, blokkjai károsodást okoznak az emberi szervezetben. Ezeket a sérüléseket helyre lehet állítani, az energetikai blokkokat meg lehet szüntetni. Ez az energiagyógyítás lényege. Az energiagyógyítás energetikai pályán keresztül feloldja a szervezetünkben lévő blokkokat, amelyeket úgy nevezünk, hogy hibás kódok. A hibás kódokat az energia áramlása megszünteti, illetve törli és felülírja. Az energiagyógyítás nagyon fontos, hogy a szervezetünk energetikailag helyreálljon.

Életünk során rengeteg olyan kellemetlenség ér bennünket, amelyek a tudat legmélyén raktározódnak el: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, lelkiismereti problémák, amelyek – bár tudatosan már rég elfeledkeztünk róluk – még évek múlva is mérgezik a testünket és a lelkünket. Az ilyen blokkok akadályozzák a test és a lélek szabad energiaáramlását, ez pedig érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési zavarokat válthat ki, de akár testi tüneteket is okozhat. Gyakran nem is tudjuk, hogy mi áll mindennapi panaszaink hátterében. Érzelmi blokkok eredete: A lelki blokkok háromféle múltból származhatnak. Egyes keleti felfogások szerint megjelenhetnek az előző életek meg nem oldott konfliktusai, de a magzati traumák is, illetve a születésünk óta eltelt időben történt események. Ahogy azonban a lélek hat a testre, úgy a test is hat a lélekre: a megfelelő speciális módszerekkel feloldhatók a lelki blokkok, ily módon oldottabbá, életerősebbé válhatunk, és feltöltődhetünk energiával, önbizalommal, hirtelen egész más szemszögből kezdjük nézni az életünket, a mindig ugyanúgy ismétlődő helyzeteket. 

Emléksúlyt hogy éled meg. Minden embernek vannak kellemetlen, fájó, szorongást okozó emlékei, amelyeket “mázsás súlyként hordoz a lelkén”, és amelyek akár komoly szervi betegségek kialakulásához is vezethetnek, ha félvállról vesszük, nem kezeljük őket. Egyes vélemények szerint a betegségek több, mint nyolcvan százaléka lelki eredetű. Ezek az úgynevezett pszichoszomatikus betegségek a legkülönbözőbb testi tünetekben nyilvánulhatnak meg.

Ilyenek például a belgyógyászati problémák, magas és alacsony vérnyomás, fulladás, migrén, gyomorfekély, fokozott bélműködés, nőgyógyászati problémák, frigiditás, impotencia, dadogás, hisztéria, éjszakai bevizelés, álmatlanság, izzadás, bőrgyógyászati panaszok, stb. Egy családban történt haláleset, egy ijesztő – személyesen átélt, vagy csak látott – esemény, erőszak, vagyis bármilyen emléksúly az ember gondolataira egész életében befolyással lehet anélkül, hogy az illető ennek tudatában lenne. Az emléksúly nem csak egy egyszerű tapasztalat, hanem a tudatalattinkba beégetett belső parancs, amely cselekvésre kényszerít, vagy éppen tehetetlenségre kárhoztat, képes az embert őrületbe kergetni, beteggé tenni. Minden emlékünk több tényezőből, faktorból áll, ezeket az adott esemény során tudatalattink rögzíti. A súlyok, emlékképekben vannak az elmében és a lélekben elmentve. Majd a lélek kivetíti testre és az energiában is látszik. Ebből keletkeznek az energia blokkok, energia hiányok. majd a test is lebetegszik. Az ENGRAM, EMLÉKSÚLY TÖBB HELYEN IS LERAKODIK, EZÉRT EGYBEN KELL KEZELNI NEM ELÉG, HA CSAK EGY RÉSZÉT KEZELJÜK! Erre van egy különleges technika, aminek a neve Isteni kódok. A testben lévő összes emlékképnek a súlyát törölni tudjuk, mert az élmény felidézése nélkül végig megyünk azokon a pontokon, ahol az emléksúlyok lerakodtak, végig vonultak. Maga az emlékkép, mint információ megmarad, nem törlődik ki az agyból, a lélekből, de soha többé nem fog szorongást, fájdalmat, problémákat okozni. Az energia rendszerben viszont törlődni fog, így nem lesz kapcsolat a lélek az érzések és az energia között.

Az energia gyógyítás a szervezet energetikai pályákon átívelő rendszerén keresztül áramoltatott rezgés áram segítségével gyógyít. Ez a gyógyítás minden olyan betegséget, amely az energetikai pálya sérülésével hozható kapcsolatba. Az energetikai blokkok az ember szervezetében ugyancsak sérüléseket okoznak és megbetegítik. Ezért nagyon fontos, hogy energetikailag rendben legyünk. A gondolkodásunk, érzéseink, cselekedeteink kihatnak energetikai rendszerünkre. Nagyon fontos, hogy kellően tápláljuk magunkat nem csak tiszta élelemmel, hanem a tiszta, boldog, kiegyensúlyozott gondolatokkal, érzelmekkel, tettekkel. Kerüljünk harmóniába önmagunkkal, a szervezetünk ezt meghálálja.

Test-Lélek-Szellem tisztítás

A Test-Lélek-Szellem tisztítás egy átfogó tisztítási módszer, amely az egész Testet, Lelket, Szellemet megtisztítja a szennyeződésektől, negatív energiáktól és a negatív programoktól. Ennek a tisztításnak a lényege, hogy az egész szervezet, az aura, a csakrák az érintett szervek minden térben és időben megtisztításra kerülnek. A gyógyulás egyik elengedhetetlen feltétele ez a tisztítás. Az emberi test nem csak a fizikai kivetülésből áll. A fizikai test mellett, különböző síkokon energiatestekből állunk. A gyógyítás ezen a síkokon párhuzamosan történik égi segítséggel. A testünk nagy része láthatatlan az emberi szem előtt. Felépítését tekintve több rétegből áll. Ezeken a rétegeken keresztül áramlik az életenergia. Az emberi szervezet megfelelő működéséhez nagyon fontos, hogy az életenergia megfelelően áramoljon. A külső rétegekben lévő szennyeződések, negatív energiák, elementálok megakadályozzák az életenergia megfelelő áramlását. Szerveink működését is az életenergia táplálja, amelyet forgó tölcséreken keresztül (csakrákon keresztül) továbbít a megfelelő szervhez. Ha ezek a tölcsérek alul, vagy túlműködnek, illetve szennyezettek, az élet energia nem tud megfelelően eljutni az adott szervhez, ezért az megbetegszik. Amennyiben az életenergia egyáltalán nem tud eljutni a megfelelő helyre, akkor az érintett szerv leáll. Ezért is nagyon fontos a tisztítás, illetve a megfelelő életmód. A helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, a negatív gondolatok és érzések, kihatnak teljes mértékben szervezetünkre. A Lélek tisztítása is nagyon fontos hiszen érzelmeink, gondolataink is nagymértékben befolyásolják lelki világunkat. A lelkünk szoros kapcsolatban áll érzelmi világunkkal. Érzelmeink és gondolataink teljes mértékben kihatnak lelkünkre, megbetegíthetik azt és lelki sérüléseket okozhatnak. Ennek megtisztítása nagyon fontos, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk, de előfeltétele egészségünknek, hogy érzelmi és gondolati világunkon is változtassunk pozitív irányban. A Szellem a fizikai világunk összekapcsolódása Isteni énünkkel. A Szellem biztosítja összeköttetésünket Isteni mivoltunkkal. Nagyon fontos a Szellem tisztán tartása. A negatív energiák hatására Szellemünk nem tud kapcsolódni Isteni mivoltunkhoz, ami rendkívül fontos kapcsolat. Isteni részünk vezet minket lelki fejlődésünk útján itt a Földön. Ha nincs meg Isteni részünkkel a tiszta kapcsolat, akkor könnyen letérhetünk sorsunk útjáról és rengeteg szenvedésnek tesszük ki magunkat. Ezért nagyon fontos a Szellem megfelelő tisztítása és tisztán tartása.